Etiketler

21 Temmuz 2016 Perşembe

2016 En Güzel Lambader Modelleri


Yeni yılda dekorasyon alanında öne çıkan parçalardan biri de lambader modelleridir. Aydınlanma ihtiyacını en şık ve en kullanışlı şekilde karşılayan lambaderler ile sade bir dekorasyonu son derece modern olan bir tarza çevirmek mümkündür. 

Odaların köşesinde duran lambaderler dekoru göz alıcı bir seviyeye ulaştıran en kolay dekorasyon ürünleri arasında yer almaktadır.

2016 Üçayaklı Lambader Modelleri


2016 dekorasyon modasının en önemli getirilerinden biri olan üçayaklı lambader modelleri, oldukça modern görünüşe sahip modellerdir. Üçayaklı olmasına karşın çok yer kaplamayan bu modeller uygun fiyatı ve şık görüntüsü ile dikkat çekiyor. Lamba kısmının tek renk olan modellerin yanı sıra, çiçek deseni olan modellerde, salon dekorasyonuna ayrı bir anlam kazandırmaktadır. Benimsenen dekorasyonu tarzına uygun lambader seçimine imkân tanıyan model çeşitliliği ile en uygun lambader modeline karar verilmelidir.






Lambader Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Aydınlanmanın sadece lambader ile sağlanacağı odalarda, lambader ayak kısmının yüksekliği oldukça önemlidir. İnce silindir şeklinde olan lambader modellerinin yanı sıra küçük boyutlu lambader modelleri de en çok tercih edilenler arasında Ofiste kullanılacak lambader için kısa tripod ayaklı lambaderler oldukça uygun bir seçimdir. Gösterişli olması istenen bir ev dekorasyonu için ince uzun modeller oldukça klasik hava kazandıracaktır.

Spor bir çalışma odası ya da oturma odası dekore etmek isteyenler, kısa üçayaklı olan lambader seçiminde bulunabilirler. 









Lambader modeli

2016 lambader modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder