Etiketler

21 Temmuz 2016 Perşembe

2016 Merinos Halı Modelleri




Evlerin zemini için vazgeçilmez olan halılar, kaliteli ve uyumlu renk bir halı seçimi ile daha şık bir odaya sahip olma imkânı sağlıyor.

Bu konuda en şık halıların adresi olan Merinos halı en yeni 2016 modelleri ile birçok evdeki yerini almaya başlamıştır. Tüm renklerin en şık halini birbirinden şık halı modellerinde göz önüne seren marka, halı kullanımını keyifli bir deneyime dönüştürmektedir. Özellikle halı da açık renklerden vazgeçmeyenler için 2016 Merinos halı koleksiyonunda açık renkler tüm cazibesi ile göze çarpmaktadır.



2016 Merinos Halı Koleksiyonları

Her yıl olduğu gibi, evlerin halı konusunda vazgeçilmezi olmaya aday olan Merinos halı, zengin halı koleksiyonu ile yeni sezonu karşılamıştır. Çok sayıdaki koleksiyonu ile halı seçiminde kararsızlık yaşayanlara ve aradığı modeli bir türlü bulamayanlara şık alternatifler sunmuştur. Modern halı tasarı sayesinde, ev dekorasyonunda şık bir halı seçimi sayesinde çok fazla bir şey yapmaya gerek kalmadan göz alıcı dekorasyonlar elde edilebilir.




2016 Modern Merinos Halı Modelleri


Modern ev dekorasyonunda öne çıkan halı modellerinde Merinos halı liderliği hiçbir markaya bırakmayıp, en şık ve modern 2016 koleksiyonu ile birçok kişinin favori markası olmuştur. Bu doğrultuda kalitelisi ve şık modelleri ile yeni evlenen ya da evini yeniden dekore edenler için tavsiye edilecek en şık modellere sahiptir. Halı modasındaki vazgeçilmez dokular en yeni halı koleksiyon içinde yer almaktadır. 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder