Etiketler

21 Temmuz 2016 Perşembe

Çalışma Odası Dekorasyonunda Lambader Kullanımı



Çalışma odalarının ihtiyaca yönelik dekore edilmesi, çalışılan anlarda daha verimli olmayı sağlayacaktır. Bu sebeple sade ve çalışma koşullarına uygun bir çalışma odası için lambader kullanımı oldukça yerinde bir seçimdir. 


Dekoratif lambader modelleri sayesinde odaya hem şık bir görüntü kazandırılırken, hem de aydınlanma ihtiyacı giderilmiş olur. Ancak lambaderin doğru yerde konumlandırılması, dekoratif açıdan ve kullanışlılık açısından oldukça önemlidir.

Masa Lambası Yerine Lambader Tercihi Yapın  

Çalışma odalarını klasikleştiren unsurlardan biri de masa da duran küçük lambalardır. Ancak son yıllarda masa lambalarının yerini ayaklı lambaderlerin alması ile daha dinamik ve şık çalışma odaları dekore edilmektedir. Fazla yer işgal etmeyen modeller sayesinde küçük çalışma odaları lambader kullanımına geçilebilir.



Çalışma Odası İçin Neden Lambader Kullanılmalı?


Çalışma odalarında aydınlatmanın uzun süre bu odada vakit geçirecek olan kişilerin göz sağlığı için büyük önem taşıyor. Çalışma sırasında tavanda bulunan lambadan yararlanıldığında, ışığın direkt gözü etkilemesinden dolayı kısa sürede gözler yorulacak ve çalışma yarıda kalacaktır. Bu nedenle odayı loş bir atmosfere büründüren lambaderler sayesinde ışığın eşit yayılmasından dolayı gözler gereksiz yere yorulmayacaktır. 



Işık renginde açık renkler tercih ederek, gerek olan aydınlanma ihtiyacı şık bir lambader ile dekoratif bir uyum kazandırılabilir. Bu sebeplerle çalışma odasını daha kullanışlı nasıl dekore ederim diye düşünenler ilk olarak aydınlatma için lambader kullanımına yönelmesi gerekmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder